PREDSTAVITEV PODJETJA

S strokovnim  načinom izgradnje  in pomočjo  pri načrtovanju projekta, opravimo delo ravno po vaši meri in željah.

Podjetje Kristian Pesko s.p. sem ustanovil leta 2002 in prevzel tradicijo očetovega podjetja,ki je bilo uspšno podjetje ustanovljeno leta 1975. Podjetje se je ukvarjalo predvsem z gradbeno mehanizacijo in najemom gradbene mehanizacije. Potrebe in spremembe na trgu so zahtevale vse večji obseg dela, zato sem leta 2005 zaposlil prvi kvalificirani in visokokvalificiran kader in pričel izvajati splošna gradbena dela.

Danes podjetje Kristian Pesko s.p. izvaja razna gradbena dela: -novogradnje, -visoke in nizke gradnje, -izgradnja kanalizacije, -adaptacije starejših objektov, -zunaje ureditve, -fasade, -zemeljska dela, -zidarska dela, -betonska dela, -urejanje okolice, -sanacijska dela,... na širšem lokalnem področju in tudi izven. Smo specializirani za sanacije, vlažnih zidov, tlakov in temeljev. Objekt lahko v celoti prevzamemo in ga preuredimo, saniramo, adaptiramo. Podjetje izvaja vsa suhomontažna in pleskarska dela, oz. zaključna dela v gradbeništvu.

Nova storitev v podjetju pa je izvajanje meritev z 3D skeniranjem najnovejše tehnologije.

Zato se Vam res iskreno priporočamo.

Glavno poslanstvo podjetja je izvajati storitve: -strokovno, -kakovostno, -pravočasno, konkurenčno in -glede na gradbene standarde, ki so v veljavi in v skladu z zahtevo naročnika.

CILJI PODJETJA SO:

  • Utrditi položaj podjetja kot sinonim za kakovost in zanesljivost
  • Krepiti vlogo prepoznavnega gradbenega podjetja
  • Povečati tržni delež na lokalnem področju in tudi izven njega
  • Ohraniti primeren socialni položaj zaposlenih
  • Nenehno razvijati svoje potencijale in stopati v korak s časom

Se priporočam:

KRISTIAN PESKO s.p.

Prečna ulica 1; 3311 Šempeter